strActive; ?>

Wie is Els Holland
Van Els Company?

Na een opleiding tot onderwijzeres, heeft Els Holland de overstap gemaakt naar de Rabobank. Zij is deze organisatie jarenlang trouw gebleven en heeft binnen de bank veel verschillende functies bekleed. Al in haar beginjaren kreeg ze interesse in het leiding geven en wilde ze mee beslissen over het beleid van de bank. Om dat doel te bereiken, besloot Els in 1996 Bedrijfskunde te gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2000 behaalde ze haar doctoraal met haar scriptie “Emancipatie in een Coöperatie”. Tijdens haar studie kreeg ze haar eerste managementfunctie binnen de Rabobank en werd ze manager van de afdeling Bedrijven.

Het jaar 2005 was voor Els Holland van cruciaal belang. Ten eerste omdat ze binnen de Rabobank werd benoemd in de functie van servant-leader van een Zelfsturend Team, een op haar lijf geschreven functie. Ten tweede, omdat ze, ondanks deze functie ontdekte, dat ze zelf niet meer binnen het bankwezen paste. Door de fusies en schaalvergroting, gingen medewerkers zich steeds verder specialiseren op een bepaald aspect van het bankvak. Els heeft zich echter altijd een generalist gevoeld, die een sterke behoefte heeft aan diversiteit in aandachtsgebieden en uitdagingen binnen een functie. Door dit inzicht, is Els in de periode vanaf begin 2006 studies gaan volgen, die een belangrijke rol spelen bij wat ze nu te bieden heeft:

  • De opleiding aan de Academie voor Servant Leadership
  • De opleiding tot ZKM-Consultant van de Stichting Waarderingstheorie en Zelfkonfrontatiemethode
  • De opleiding tot verhalenverteller aan de Nationale Vertelschool in Utrecht

Els is in haar vrije tijd bestuurslid van Stichting Havonos (Hart voor Noord Oost Sri Lanka), met als aandachtsgebied Public Relations
Haar hobby's zijn verder: wandelen, lezen, leren in de brede zin van het woord en het vertellen van verhalen.

Profiel op LinkedIn: www.linkedin.com/in/elsholland

Kies wat u wilt doen
Contactinformatie

ELS Company
Els Holland
Koriander 4
8101 CT Raalte

T (06) 263 963 75
E els@elscompany.nl
www.linkedin.com/in/elsholland